Vandaag één van onze favoriete gerechten. We maakten het samen met ons lieve koksmaatje, met de volgende ingrediënten.
Van de gebakken aardappelen vind je hier ook het recept. Mocht je het ook gaan proberen, dan wensen we je veel plezier en smakelijk eten! 




Merk Vivera, te koop in diverse supermarkten zoals de COOP en Dirk van den Broek

Wij mengden de volgende ingrediënten, je kunt ze uiteraard aanpassen aan jouw smaak:
Veldsla, rucola sla, plakjes komkommer, plakjes augurk, alfalfa, stukjes cashewnoot en een mosterd dille dressing (merk: Hela, te koop bij de meeste supermarkten)

- verwijder lelijke plekjes, was de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Schillen is niet nodig
- kook de aardappelen voor, bijvoorbeeld in een magnetron in een klein laagje water: 7 minuten op vol vermogen
- verwarm de oven voor op 200 graden
- kruid de aardappelen met kruiden naar smaak. Wij kiezen vaak voor kurkuma, komijn, kerrie, rozemarijn en oregano
- bak de aardappelen in de oven: 35 minuten op 200 graden
- lekkere sausjes hierbij zijn: ketchup, mosterd en plantaardige mayonaise (zoals mayolijn van Remia, te koop in de meeste supermarkten)