Een ideaal recept om achter de hand te hebben. Voor als je niet teveel tijd hebt, niet te lang in de keuken wilt staan of restjes wilt opmaken. Je kunt de ingrediënten aanpassen aan wat je in huis hebt en hoeveel trek je hebt.
Ik maakte het op de volgende manier, samen met onze koksmaatjes Jip
en Janneke 


Ingrediënten
- tomaten
- tomaten
- bleekselderij
- een aardappel
- wat pasta
- kruiden: bieslook
- een halve tot een liter water; afhankelijk van hoeveel soep je wilt maken en hoe dik je voorkeur is
- kruiden: bieslook
- een halve tot een liter water; afhankelijk van hoeveel soep je wilt maken en hoe dik je voorkeur is
Bereiding
- was en snijd de groenten
- verwarm de tomaten, bleekselderij en kruiden in een pan
- voeg na 5 minuten het water toe
- voeg de aardappel en pasta toe
- laat het 20 minuten staan op een laag vuurtje