Vegan maaltijdsalade met olijven



Toen ik gisteren thuiskwam met een tas vol groenten, herinnerde Aries mij eraan dat hij deze week avonddiensten heeft. En dat hij 's avonds dus niet mee eet.
Gelukkig ben ik dol op salades. En samen met Janneke maakte ik meer dan genoeg voor vanmiddag, vanavond én morgen 😉

Het recept vind je hieronder. En de ingrediënten kan je uiteraard aanpassen naar wat je in huis hebt.


Ingrediënten 

- een halve krop ijsbergsla
- een halve zak Julienne worteltjes
- een halve zak salade mix (andijvie, kool en worteltjes)
- 100 gram pasta penne 
- 1 potje (groene) olijven
- twee plantaardige zigeunerschnitzels: huismerk Jumbo
- 3 eetlepels vegan pesto: huismerk Jumbo


Bereiding 

- breng een pan water aan de kook en kook de pasta in 8 tot 10 minuten
- snijd de zigeunerschnitzel in stukjes en bak ze een paar minuten
- snijd de ijsbergsla
- was alle groenten
- roer alle ingrediënten door elkaar
- bewaar de salade in verschillende bakjes zodat het wat langer vers blijft