Bami met vegan saté


 

Vandaag een super lekker en makkelijk recept: Bami met vegan saté.
Je vindt de ingrediënten en bereiding hieronder.
Helaas moet ik bekennen dat Janneke niet zo enthousiast is over deze maaltijd als dat ik ben 😉


Ingrediënten 

- mie
- vegan balletjes in satésaus: huismerk Albert Heijn
- sperziebonen
- gesneden bami groenten
- 1 paprika


Bereiding 

- snijd en was de sperziebonen, en kook ze in 10 minuten beetgaar
- kook de mie volgens de verpakking
- was de paprika en snijd hem in stukjes
- wok de gesneden bamigroenten op hoog vuur
- voeg de paprika, de bereide sperziebonen en mie toe
- roer de vegan balletjes in satésaus in de wok
- de maaltijd is klaar zodra de saus warm is

Lekker bij deze maaltijd 
- cashewnoten of pinda's door de saus
- dunne plakjes komkommer, naar smaak gekruid, als frisse salade