Vandaag een super lekker en makkelijk recept: Bami met vegan saté.
Je vindt de ingrediënten en bereiding hieronder.
Helaas moet ik bekennen dat Janneke niet zo enthousiast is over deze maaltijd als dat ik ben 😉
Ingrediënten
- mie
- vegan balletjes in satésaus: huismerk Albert Heijn
- sperziebonen
- gesneden bami groenten
- 1 paprika
Bereiding
- snijd en was de sperziebonen, en kook ze in 10 minuten beetgaar
- kook de mie volgens de verpakking
- was de paprika en snijd hem in stukjes
- wok de gesneden bamigroenten op hoog vuur
- voeg de paprika, de bereide sperziebonen en mie toe
- roer de vegan balletjes in satésaus in de wok
- de maaltijd is klaar zodra de saus warm is
Lekker bij deze maaltijd
- cashewnoten of pinda's door de saus
- dunne plakjes komkommer, naar smaak gekruid, als frisse salade
Je vindt de ingrediënten en bereiding hieronder.
Helaas moet ik bekennen dat Janneke niet zo enthousiast is over deze maaltijd als dat ik ben 😉
Ingrediënten
- mie
- vegan balletjes in satésaus: huismerk Albert Heijn
- sperziebonen
- gesneden bami groenten
- 1 paprika
Bereiding
- snijd en was de sperziebonen, en kook ze in 10 minuten beetgaar
- kook de mie volgens de verpakking
- was de paprika en snijd hem in stukjes
- wok de gesneden bamigroenten op hoog vuur
- voeg de paprika, de bereide sperziebonen en mie toe
- roer de vegan balletjes in satésaus in de wok
- de maaltijd is klaar zodra de saus warm is
Lekker bij deze maaltijd
- cashewnoten of pinda's door de saus
- dunne plakjes komkommer, naar smaak gekruid, als frisse salade