De ingrediënten uit dit gerecht hadden we nog niet eerder met elkaar gecombineerd. Maar wat hebben we genoten! Zowel van het resultaat als van het bereiden. Want wat is het leuk om te zien hoe enthousiast Janneke is door een stukje tomaat 

Hieronder onze bereiding. Je kunt het natuurlijk aanpassen naar hoe en wat jij het het lekkerst vindt 

Ingrediënten
- groentepasta: deze pasta is gemaakt van erwten en courgette, en van het merk Bonduelle
- vegan worst: deze Roockworst is van de Vegetarische slager
- tomatenblokjes uit blik
- 2 tomaten
- kiemgroenten: wij gebruiken hier de "Spouty" mix uit de supermarkt Odin
- salade naar smaak: wij kiezen hier voor bladsla met wat augurk
- eventueel kruiden naar smaak
Bereiding
- snijd de roockworst in plakjes en breng ze in een pan water aan de kook
- als het water kookt, voeg dan de pasta en kiemgroenten toe
- laat het geheel 7 minuten koken, en daarna nog 1 minuut staan
- maak een salade naar smaak
- giet de pan na het koken af, voeg de tomatenblokjes toe en verwarm het nog even
Lekker met een frisse salade 
