Hebben jullie wel eens eten over? En zoja, wat doen jullie er dan mee?
Wij maken met onze kliekjes vaak nieuwe maaltijden. En ik vind soepen, salades en ovenschotels erg lekker met extra groenten, kruiden of bijvoorbeeld pasta 

Gisteren hadden we twee wraps over. En met een beetje creativiteit maakten we daar twee maaltijden van die we voor herhaling vatbaar vinden. Hierbij het recept. Mocht je het ook gaan proberen, dan wensen we je veel plezier en smakelijk eten!
Ingrediënten voor 2 personen
- 2 wraps
- 120 gram groenterijst (wat minder dan je normaal gebruikt)
- 1 pot gemengde bonen
- plantaardige strooikaas
- salsa saus
- rauwkost naar smaak: wij kiezen hier voor een gemengde salade met tougé
- sladressing naar smaak: wij kiezen hier voor de mosterd dille dressing van Hela
Bereiding
- breng water aan de kook, en kook de rijst in 10 minuten gaar
- voeg de laatste minuten van het koken de bonen toe aan de rijst
- maak een salade met de rauwkost en de dressing
- verwarm de wraps in de magnetron of pan, zoals aangegeven op de verpakking
- serveer de maaltijd met salsasaus en plantaardige strooikaas
NB. Je kunt deze maaltijd pittiger maken met wat rode ui, prei, bieslook en/of peper.