- Link ophalen
- X
- Andere apps
Op mijn werk (kinderopvang) gaan we gezonder eten: minder hagelslag en koek, en meer humus en olijven. Hoewel ik olijven lust, pak ik ze niet automatisch. Hoog tijd om daar ook thuis mee te starten.
Daarom deze maaltijdsalade mét olijven, die ik maakte met de hulp van Sofie, Janneke en cavia Zusje. Hieronder ons recept, je kunt de ingrediënten uiteraard aanpassen aan wat voor jou het beste uitkomt 



Ingrediënten voor 2 diners
- 150 gram pasta
- 1 komkommer
- 2 Oosterse burgers (vegan); te koop in de supermarkt
- olijven; hoeveelheid naar smaak
- een handje verse tuinkruiden
- mosterd-dille dressing van het merk Hela; te koop in de supermarkt
Bereiding
- kook de pasta beetgaar
- snijd de Oosterse burgers in stukjes en bak ze even om en om
- was de komkommer en snijd hem in dunne plakjes
- was en snijd de tuinkruiden
- roer alle ingrediënten door elkaar in een grote schaal