Eet je vegan en glutenvrij, en zoek je een warm tussendoortje dat niet al te moeilijk is? Dan kan ik je een soepje van harte aanbevelen. Je bent helemaal vrij in wat je erin doet. En het staat binnen een half uurtje op tafel.
Ik maakte deze snelle soep samen met Janneke op de volgende manier. Mocht jij dit ook gaan proberen, dan wens ik je veel plezier en smakelijk eten 



Ingrediënten voor 4 á 5 porties
- 1 blikje gepelde tomaten
- 3 aardappelen
- 125 gram champignons (een half pakje)
- 1 paprika
- kruiden naar smaak; ik kies hier voor een handje bieslook
Bereiding
- was de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes, schillen is niet nodig
- doe de gepelde tomaten in een pan en voeg de stukjes aardappel toe
- vul het blik van de tomaten met water, en doe 2 á 3 blikken water in de pan (hoe meer water, hoe dunner de soep wordt)
- zet de pan op het vuur en zorg dat de aardappelen in totaal 20 minuten koken
- was en snijd de paprika in stukjes en voeg ze toe aan de pan
- maak de champignons schoon, snijd ze in plakjes en voeg ze toe aan de pan
- was de bieslook, knip 3/4 deel en kook dat mee in de pan
- laat de pan nog een kwartier op een laag vuur staan
- knip het laatste deel van de bieslook en gebruik dat om de soep te garneren