Gisteren hadden we wat eten over (spinazie en aardappelen). Daar maakten we deze lekkere maaltijd van. Hieronder beschrijf ik hoe we dat deden. Is er iets wat je hiervan niet lust? Of heb je andere ingrediënten in huis? Het makkelijke van dit soort maaltijden is, dat er eigenlijk van alles bij past. Net hoe je het zelf het lekkerst vindt. Zoals Janneke, die kattengras een stuk lekkerder vindt dan zoete bieten 
NB: Bij het voorbereiden van deze blog zag ik, dat ik wel heel royaal ben geweest met de saus

NB: Bij het voorbereiden van deze blog zag ik, dat ik wel heel royaal ben geweest met de saus

Ingrediënten
- aardappelen (zoveel als dat je lust)
- kruiden die je bij de aardappelen lekker vindt
- spinazie
- julienne bietjes
- gemengde bonen
- stukjes augurk
- cashewnoten
- mosterd dille dressing (merk: Hela)
- plantaardige mayonaise (merk: Remia)
- mosterd
- peterselie
Bereiding
- spinazie
- julienne bietjes
- gemengde bonen
- stukjes augurk
- cashewnoten
- mosterd dille dressing (merk: Hela)
- plantaardige mayonaise (merk: Remia)
- mosterd
- peterselie
Bereiding
- verwarm de oven voor op 200 graden
- was de aardappelen, snijd de lelijke stukjes eruit en laat de schil er om
- snijd de aardappelen in stukjes, plakjes of frietjes
- kruid de aardappelen met kruiden die je lekker vindt
- bak de aardappelen in ongeveer 40 minuten goudbruin
- spoel de bonen en bietjes af, en doe ze in een kom
- voeg toe: wat dressing, stukjes augurk en stukjes cashewnoot
- meng alles door elkaar
- roer een deel plantaardige mayonaise door een deel mosterd
- voeg wat peterselie toe
- verdun het met water
- was de spinazie en kook het in ongeveer 5 minuten