Supersnelle kaassoep – vegan en glutenvrij



Ben je op zoek naar een warm gerecht dat niet moeilijk is en snel op tafel staat? Dan kan ik je onze supersnelle kaassoep van harte aanbevelen. Hij bevat geen gluten en is plantaardig. Op die manier kan bijna iedereen mee eten! 
Ik maak de soep samen met Janneke, op onderstaande manier. Mocht je dit ook gaan proberen? Dan wensen we je veel plezier en smakelijk eten 👩🏼‍🍳💚😽


Ingrediënten voor 4 porties

- 1 zakje plantaardige strooikaas, ik kocht deze bij Dirk van den Broek
- 1 paprika
- gedroogde kruiden: oregano en kerrie, hoeveelheid naar smaak
- glutenvrije spaghetti, hoeveelheid naar smaak
Ik gebruik de spaghetti van Sam Mills - te koop bij Dirk van den Broek, de Jumbo en online

 
Bereiding

- breng ongeveer 300 ml water aan de kook
- was de paprika en snijd die in blokjes
- breek de spaghetti in stukjes zodat je een soort vermicelli krijgt
- zodra het water kookt: voeg de spaghetti, kaas en kruiden toe
- zet het vuur uit en laat de pan 10 minuten staan met een dichte deksel