
De kaassoep uit dit recept bereid je binnen een kwartier. En afhankelijk van de
hoeveelheden die je gebruikt, kan je hiermee zowel een lekker tussendoortje als
een stevige maaltijdsoep maken.
Mijn kaassoep is plantaardig en bevat geen gluten. Ik maakte hem samen met onze
lieve koksmaatjes Janneke en Sofie. Mocht jij dit ook gaan proberen? Dan wensen
we je veel plezier en smakelijk eten
IngrediΓ«nten
- plantaardige kaasplakken: bv van het huismerk Albert
Heijn (Terra), huismerk Jumbo of Wilmersburger
- tomaten
- glutenvrije pasta: bv pasta penne van Sam
Mills - te koop bij Dirk van den Broek, de Jumbo en online
- kruiden: oregano en kerrie
Bereiding
- doe een flinke scheut water in een grote pan en breng die aan de kook
- was de tomaten en snijd ze in stukjes
- snijd de plantaardige kaas in stukjes
- zodra het water kookt: voeg de tomaten, kaas, pasta en alle kruiden toe aan
de pan
- laat het geheel even doorkoken en haal de pan dan van de warmtebron
- laat het geheel 10 minuten staan met een gesloten deksel