Vegan kipkerrie wrap - homemade


Deze wrap maakte ik met restjes van gisteren. Maar ik vond hem zó lekker, dat ik hem zeker vaker ga maken als lunch.
Hieronder het recept voor 5 ruim belegde wraps. Wil je deze lunch voor minder personen maken? Je kunt de kipkerrie drie dagen bewaren in de koelkast, in een afgesloten bakje 🌯



Ingrediënten voor 5 wraps

- 5 wraps
- 1 pakje plantaardige kipstukjes; ik gebruik hier de kipstukjes van het merk Vivera
- 1 klein blikje ananasschijven 
- 2 el plantaardige mayonaise; mijn favoriet is de Mayolijn van het merk Remia 
- kerrie
- kurkuma
- bieslook


Bereiding

- giet het ananassap uit het blikje in een hapjespan
- snijd de ananasschijven in kleine stukjes
- snijd de kipstukjes wat kleiner
- zet de hapjespan op hoog vuur en voeg de kipstukjes toe
- strooi royaal kerriepoeder en een beetje kurkuma over de kipstukjes
- roer de ananasstukjes in de pan en zet het vuur laag

- doe in een schaal 2 eetlepels mayonaise
- snipper de bieslook over de mayonaise
- strooi kerriepoeder over de mayonaise
- als het kip-ananas mengsel een beetje is ingekookt, roer het dan in de schaal met mayonaise
- verwarm de wraps in een magnetron of hapjespan
- beleg de verwarmde wraps met de kipkerrie


Eet smakelijk 😋