Kan je BBQ'en als je plantaardig én glutenvrij eet?
Reken maar!
Reken maar!

Er zijn niet alleen lekkere vleesvervangers die je op de gril kunt leggen, met een beetje creativiteit bedenk je de lekkerste plantaardige salades. Zoals bijvoorbeeld een Bietensalade 

De salade op de foto bestaat uit onderstaande ingrediënten. Je kunt ze uiteraard naar smaak aanvullen of vervangen. Zoals met uitjes, rozijnen, appel en/of een mosterd-dille dressing.
Ingrediënten
- aardappelen: geschild, gesneden in blokjes en gestoomd in de magnetron (8 minuten op 800 Watt)
- bietjes: gesneden in kleine stukjes
- augurk: fijngesneden
- noten: pijnboompitten, verkruimelde cashewnoten en verkruimelde pecannoten
- een scheutje azijn
- kruiden: rozemarijn, kurkuma, komijn, kerrie
Janneke heeft enthousiast meegeholpen. Maar ze was niet zo enthousiast over het resultaat. Misschien vond ze het te zoet?
- bietjes: gesneden in kleine stukjes
- augurk: fijngesneden
- noten: pijnboompitten, verkruimelde cashewnoten en verkruimelde pecannoten
- een scheutje azijn
- kruiden: rozemarijn, kurkuma, komijn, kerrie
Janneke heeft enthousiast meegeholpen. Maar ze was niet zo enthousiast over het resultaat. Misschien vond ze het te zoet?
