Met dit warme weer vind ik een maaltijdsalade ideaal: het is lekker fris en je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan

Vandaag deze pittige maaltijdsalade die je zowel als lunch als diner kunt eten

Janneke vond de salade niet zo, maar de mayonaise fles kreeg haar liefste kopjes

Ingrediënten
- vegan shoarma: te koop bij de meeste supermarkten, ik gebruik hier het huismerk van Albert Heijn
- volkoren pasta
- ijsbergsla
- komkommer
- kiemgroenten
- walnoten
- plantaardige mayonaise: te koop bij de meeste supermarkten, ik gebruik hier mayolijn van remia
- knoflook
- cajunkruiden
Bereiding
- kook de pasta in 8 tot 10 minuten gaar, laat daarna even afkoelen
- was de ijsbergsla en snijd hem in smalle reepjes
- was de komkommer en snijd hem in kleine blokjes
- was de kiemgroenten en roer alle groenten door elkaar in een grote schaal
- voeg plantaardige mayonaise toe
- roer cajunkruiden door de salade
- breek de walnoten en roer ze door de salade
- snijd de knoflook
- doe de knoflook in een koekenpan samen met de vegan shoarma
- bak de shoarma in een paar minuten bruin
- roer de shoarma en pasta door de salade
Serveer de salade eventueel met wat stokbrood. Eet smakelijk 
